• Cookies

Cookies

Introductie

BV Springbok Coaching (hierna: Springbok Coaching) maakt op haar website (https://springbokcoaching.be) (hierna de/onze ‘Website’) gebruik van eigen cookies die in eigen naam worden beheerd (eigenpartijcookies) alsook cookies die door derden worden beheerd of geplaatst (derdepartijcookies). Met deze cookieverklaring informeert Springbok Coaching je over het gebruik en het doel van deze cookies.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die op de computer of mobiel apparaat worden geïnstalleerd wanneer je een website bezoekt of een (mobiele) applicatie gebruikt waardoor bepaalde gebruikersinformatie wordt opgeslagen. Cookiebestanden bevatten unieke codes die bijvoorbeeld toelaten dat je browser je herkent tijdens je bezoek aan onze website en op die manier je gebruikservaring wordt verbeterd.

Cookies hebben een vervaltermijn naargelang het sessiecookies of permanente cookies betreffen. Sessiecookies bevatten informatie die wordt gebruikt binnen je huidige browser-sessie. Deze cookies worden automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit.

Permanente cookies worden gebruikt om informatie te bewaren tussen verschillende bezoeken aan de website. Deze data stellen de website in staat je te herkennen als terugkerende bezoeker en daardoor dienovereenkomstig te reageren, bijvoorbeeld door je taalvoorkeuren op te slaan. De permanente cookies hebben een langere levensduur die wordt bepaald door de website.

Aangezien cookies persoonsgegevens zijn, dient dit cookiebeleid in samenhang te worden gelezen met onze privacyverklaring.

De verwerking van persoonsgegevens is onderworpen aan de Europese verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 beftreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens en ook aan de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Waarom maakt deze website gebruik van cookies?

Er bestaan verschillende soorten cookies, onderscheiden naargelang de functionaliteit, herkomst, en/of de bewaartermijn.

Springbok Coaching maakt hoofdzakelijk gebruik van functionele/noodzakelijke cookies om de website optimaal te laten functioneren en zijn technisch noodzakelijk voor de goede werking en de beveiliging van de website. Hierdoor wordt de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd. Deze cookies worden zonder toestemming geplaatst aangezien ze kaderen in het gerechtvaardigd belang van Springbok Coaching.

Naast functionele/noodzakelijke cookies maakt Springbok Coaching gebruik van niet-functionele cookies die worden geplaatst voor statistische doeleinden.

Springbok Coaching gebruikt cookies voor statistische doeleinden waardoor het bezoek aan de website kan worden gemeten. Deze cookies geven weer hoe de website wordt gebruikt. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen, hoeveel tijd iemand doorbrengt op onze website, enz.

Er worden statistische analyses gemaakt van de informatie die we op deze manier ontvangen. Dankzij deze statistische resultaten kunnen we de structuur, navigatie en de inhoud van onze website en bijhorende diensten verbeteren. We gebruiken deze data eveneens om op algemene wijze te rapporteren over onze diensten of in het kader van onderzoeken waaraan we deelnemen. Er worden hierbij geen persoonsgegevens doorgegeven. De toestemming van elke bezoeker is vereist voor de plaatsing van deze cookies.

Door het uitschakelen van cookies kunnen bepaalde onderdelen van de website niet optimaal werken en kan er van bepaalde functionaliteiten en diensten geen gebruik worden gemaakt.

Hieronder vind je een lijst terug van alle cookies die op deze website worden gebruikt.

Welke cookies gebruikt deze website?

Technisch noodzakelijke cookies
  • Naam: Elementor
  • Type: Noodzakelijke cookie
  • Vervaltermijn: Bij verwijdering
  • Doel: Laat de eigenaar van de website toe de inhoud van de website in real time te implementeren of te veranderen.
Niet-technisch noodzakelijke cookies
  • Naam: _ga
  • Type: Analytische cookie
  • Vervaltermijn: 2 jaar
  • Doel: Cookie van Google Analytics dat bezoeker-, sessie- en campagne data berekent en het gebruik van de website bijhoudt voor een analytisch rapport van de website. De informatie wordt anoniem bijgehouden en aan de gebruiker wordt een willekeurig gegeneerd nummer toegewezen.
  • Naam: _gid
  • Type: Analytische cookie
  • Vervaltermijn: 1 dag
  • Doel: Laat toe informatie te bewaren over hoe gebruikers de website gebruiken en een analytisch rapport te genereren m.b.t. de prestatie van de website.
  • Naam: _gat
  • Type: Analytische cookie
  • Vervaltermijn: 1 minuut
  • Doel: Laat toe om gebruikers van elkaar te onderscheiden.

Uitzetten en verwijderen van cookies

Bij alle gangbare browsers kan je in de instellingen of opties nagaan of aangeven welke cookies je toestaat. Als je deze instellingen niet kan vinden, kan je de helpfunctie van je browser raadplegen. Via je browser kan je de huidige cookies op je computer bekijken en verwijderen en ervoor kiezen om ze in de toekomst niet meer te aanvaarden.

Via de onderstaande links vind je alle noodzakelijke uitleg over hoe je dit moet doen.

Indien je toestemming hebt gegeven om niet-functionele cookies te gebruiken, dan kan je deze instelling steeds wijzigen en worden de reeds geïnstalleerde cookies verwijderd. Dit doet u via onderstaande link: xxxxxxxxx

Door het uitschakelen van cookies kunnen bepaalde onderdelen van de website niet optimaal werken en kan er van bepaalde functionaliteiten en diensten geen gebruik worden gemaakt.

Contact

Indien je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot ons cookiebeleid, kan je contact opnemen via e-mail naar hello@springbokcoaching.be of per post naar Springbok Coaching BV, Mellestraat 297A, 8501 Heule (Kortrijk).

Voor de uitoefening van je rechten over je persoonsgegevens kan je eveneens verdere informatie vinden in onze privacyverklaring.

Springbok Coaching

Ontvang onze nieuwsbrief

icon-angle icon-bars icon-times