• Ad hoc consultancy

Ad hoc consultancy

Online Coaching

Voor vele bedrijven is het strategisch werken op wellbeing relatief nieuw. Het welzijn van de medewerkers meer en meer centraal zetten in de organisatie is een verhaal van denken en vooral van doen. Elke organisatie vraagt zijn eigen aanpak en oplossingen. Het is best wel even zoeken naar wat er best past voor je organisatie. Dit vraagt tijd van medewerkers. Je kan dit proces versnellen en efficiënter maken door beroep te doen op Springbok Coaching.

Vanuit onze ervaring helpen we je om een welzijnsbeleid uit te stippelen en uit te rollen op jouw maat. Je kan een wellbeing consultant inhuren die je ondersteunt om dit proces te begeleiden. Je kan steunen op de ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd bij de uitrol van het welzijnsbeleid bij talloze organisaties. Tegelijk verminder je de werklast van de welzijnsverantwoordelijken. De welzijnsconsultant kan dan een deel van jullie welzijnsteam worden en verantwoordelijkheden voor het beleid opnemen. Je bepaalt zelf hoever de opdracht gaat. De welzijnsconsultant heeft een adviserende rol, jij blijft zelf bepalen welke koers je vaart.

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Zin om te springen?

springbok-logo

Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

Ontvang onze nieuwsbrief