• Home

Springbok Coaching

Whealthy Workplaces, een win voor iedereen

Whealthy Workplaces gaat over zoveel meer dan veiligheid en gezondheid op het werk. Het gaat ook over je goed voelen, creativiteit, veerkracht, stressmanagement… Door in te zetten op gezonde medewerkers creëren we met Springbok een win-win-winsituatie: organisaties, hun individuele werknemers en de hele maatschappij worden er beter van. Voor Springbok is dat geen holle leuze maar de reden waarom we ’s ochtends opstaan. Iedere Springbok in ons team brengt passie voor mensen en aanstekelijke energie naar de tafel. Precies daarin zit onze kenmerkende #humantouch. Maar hoezeer we ook met onze buik bij mensen zitten, de methodes waarmee we hen begeleiden zijn 100% gebaseerd op het hoofd. Onze coaching- en managementmodellen zijn gestoeld op bewezen wetenschappelijk onderzoek.

energizer torfs mdwd 2017 dag 1 2

Academy

15 maart 2022

Hybride werken als team: waarom ook jouw team een teamboost kan gebruiken

Teams zijn de drijvende kracht achter elke organisatie. Hoewel we ons hier wel degelijk van bewust zijn, hebben heel wat teams de afgelopen twee jaar geleden onder de pandemie. Het gebrek aan connectie, de verminderde kwaliteit van onze communicatie, tal van onpersoonlijke gesprekken en een gevoel van isolatie: slechts enkele van de vele (negatieve) effecten die we hebben gezien, gehoord en gevoeld door hybride te werken als team. Net daarom hebben we bij Springbok beslist om ook volop in te zetten op teamcoaching en het ondersteunen van (w)healthy teams.
18 februari 2022

Zorgen voor wellbeing in de huidige on/off-situatie

Het welbevinden van je medewerkers faciliteren is vandaag belangrijker én uitdagender dan ooit. Ontdek "blended learning": een flexibele combinatie van zowel off- als online programmaonderdelen waarin het fun element een belangrijke rol speelt.
IMG_9708

Springbok Coaching stelt voor

Employee Recharge Programma

Dit nieuwe hybride coaching traject begeleidt je naar een gezondere levensstijl en meer energie. Je krijgt online, wanneer het jou past en in slechts 25 minuten studietijd/week, de info om je beter in je vel te voelen. Via individuele- en groepscoaching focussen we op jouw specifieke situatie met onze gekende motiverende #humantouch.

Onze zeven pijlers

Springbok Coaching

Ontvang onze nieuwsbrief

icon-angle icon-bars icon-times