• Home

Springbok Coaching

Whealthy Workplaces, een win voor iedereen

Whealthy Workplaces gaat over zoveel meer dan veiligheid en gezondheid op het werk. Het gaat ook over je goed voelen, creativiteit, veerkracht, stressmanagement… Door in te zetten op gezonde medewerkers creëren we met Springbok een win-win-winsituatie: organisaties, hun individuele werknemers en de hele maatschappij worden er beter van. Voor Springbok is dat geen holle leuze maar de reden waarom we ’s ochtends opstaan. Iedere Springbok in ons team brengt passie voor mensen en aanstekelijke energie naar de tafel. Precies daarin zit onze kenmerkende #humantouch. Maar hoezeer we ook met onze buik bij mensen zitten, de methodes waarmee we hen begeleiden zijn 100% gebaseerd op het hoofd. Onze coaching- en managementmodellen zijn gestoeld op bewezen wetenschappelijk onderzoek.

energizer torfs mdwd 2017 dag 1 2

Academy

19 mei 2022

Teamcoaching: het succesverhaal van Ernst & Young

In een gloednieuwe aflevering in de #walkyourtalk-podcastreeks neemt onze Springbok-teamcoach Leila Minten je mee in het TeamBoost-succesverhaal van EY (Ernst & Young) België. Tijdens twee #walkyourtalk-wandelingen praat ze met EY-werknemers Hannah Van Mael en Bart Desmet over hun persoonlijke TeamBoost-ervaringen. En over hoe EY het teamcoachingstraject binnen de organisatie heeft aangepakt.
19 mei 2022

Welzijn managen op langere termijn: hoe doe je dat?

Welzijn staat vandaag bovenaan op de prioriteitenlijst van HR. Samen met hybride werken en de digitalisatie is welzijn een groot aandachtspunt voor de meeste bedrijven. Het is een strategische pijler als je als bedrijf duurzaam succes wil hebben. Hoe pak je dat nu concreet aan: een efficiënt welzijnsbeleid uitrollen dat breed gedragen is, vooruit kijkt en verder gaat dan oneshots?
IMG_9708

Springbok Coaching stelt voor

Employee Recharge Programma

Dit nieuwe hybride coaching traject begeleidt je naar een gezondere levensstijl en meer energie. Je krijgt online, wanneer het jou past en in slechts 25 minuten studietijd/week, de info om je beter in je vel te voelen. Via individuele- en groepscoaching focussen we op jouw specifieke situatie met onze gekende motiverende #humantouch.

Onze zeven pijlers

Springbok Coaching

Ontvang onze nieuwsbrief

icon-angle icon-bars icon-times