• Home

Springbok Coaching

Jouw partner naar een Whealthy Workplace

Springbok Coaching begeleidt organisaties richting het worden van een Whealthy Workplace; een gezonde werkplek waar medewerkers floreren. 

Whealthy staat voor Health + Whealth, want met Springbok Coaching geloven wij in de vele voordelen die het uitbouwen van een duurzame visie rond welzijn en gezondheid met zich meebrengen voor medewerkers, teams en organisaties.

Wij ondersteunen jou met heel veel energie en met focus op de Human touch doorheen jouw traject richting het worden van een Whealthy Workplace. 

Onze zeven pijlers

Inspiratie

14 maart 2024

De onderschatte waarde van dagdromen…

Leïla Minten, Whealthy coach bij Springbok Coaching, licht voor ons in dit artikel toe waarom rustmomenten zo belangrijk zijn om in te bouwen doorheen de dag.Springbok Coaching begeleidt organisaties in het uitbouwen van structurele en duurzame initiatieven gebaseerd op een sterk welzijn-en gezondheidsbeleid, want we weten dat gezonde werknemers (in lichaam en geest) het kloppend hart vormen van elke organisatie.
08 februari 2024

Verbinding op het werk: een gids voor échte connecties

Welkom in de wonderbaarlijke wereld van het werk in 2024, waar de grootste uitdaging niet het halen van deadlines is, maar echte verbinding vinden met je collega’s. In een tijdperk waar GIFs en memes onze ‘diepe’ gesprekken vormen, wil ik jullie meenemen om eens te kijken hoe we de connectie kunnen herstellen. En ja, dit zal ook lukken zonder Wifi of 4G verbinding.

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Bedankt voor je gegevens! Veel werkplezier in je Whealthy Workplace.