• Home

Springbok Coaching

Whealthy Workplaces, een win voor iedereen

Whealthy Workplaces gaat over zoveel meer dan veiligheid en gezondheid op het werk. Het gaat ook over je goed voelen, creativiteit, veerkracht, stressmanagement… Door in te zetten op gezonde medewerkers creëren we met Springbok een win-win-winsituatie: organisaties, hun individuele werknemers en de hele maatschappij worden er beter van. Voor Springbok is dat geen holle leuze maar de reden waarom we ’s ochtends opstaan. Iedere Springbok in ons team brengt passie voor mensen en aanstekelijke energie naar de tafel. Precies daarin zit onze kenmerkende #humantouch. Maar hoezeer we ook met onze buik bij mensen zitten, de methodes waarmee we hen begeleiden zijn 100% gebaseerd op het hoofd. Onze coaching- en managementmodellen zijn gestoeld op bewezen wetenschappelijk onderzoek.

energizer torfs mdwd 2017 dag 1 2

Inspiratie

15 september 2022

Team Springbok ‘walks the talk’ en neemt duurzaamheid vanaf vandaag nu nog serieuzer

Met ons team Springbokkers beslisten we unaniem op onze strategische dagen in juni te Heist dat we resoluut een duurzame onderneming willen zijn! We love the people, and the planet! Daarom willen we de kar van de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals of, in het Nederlands, Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen) trekken.
12 september 2022

Zelfzorg tips voor een gezonde (werk)geest

Ben je een teamleider, manager, andere leidinggevende of verantwoordelijk voor het welzijn binnen je organisatie? Met deze vijf tips voor zelfzorg voor een gezonde geest hou je je energiepeil op punt – en kan je je team ook extra motiveren om hetzelfde te doen.

Een betere wereld door in te zetten op gezondheid en welzijn op het werk

Brechts boek ‘Whealthy Workplaces’ bundelt 14 Walk your talk-gesprekken.

Brecht nodigde 14 ondernemers, wetenschappers en influencers uit voor een lang wandelgesprek in de natuur. Met als grote thema een stimulerend gezondheids- en welzijnsbeleid.
Elk interview belicht het unieke perspectief van de impactmaker, inspirerend en uitdagend. Het stemt tot nadenken over één of meerdere van de 7 cruciale basiselementen die leiden tot het authentieke DNA van een Whealthy Workplace. Daarnaast reikt Brecht ook een duidelijke visie en strategische structuur aan, gebaseerd op 7 jaar praktijkervaring en internationale inspiratie en training. Hoe kan je in de praktijk structureel aan de slag met deze 7 bouwstenen. Enorm verrijkend voor mens en maatschappij.

IMG_9708

Springbok Coaching stelt voor

Employee Recharge Programma

Dit nieuwe hybride coaching traject begeleidt je naar een gezondere levensstijl en meer energie. Je krijgt online, wanneer het jou past en in slechts 25 minuten studietijd/week, de info om je beter in je vel te voelen. Via individuele- en groepscoaching focussen we op jouw specifieke situatie met onze gekende motiverende #humantouch.

Onze zeven pijlers