• Teamcoaching

Teamcoaching

De kracht van teams is immens

In vele bevragingen en analyses blijkt dat het teamniveau heel bepalend is voor het welzijn. Werk je aan het verbeteren van teamdynamica, dan werk je ook aan het welzijn. Mensen gaan echt openbloeien in een goed team waar er vertrouwen heerst, er goede communicatie is en een lerende attitude. Een omgeving waar men elkaar ondersteunt, waardeert en spontaan helpt. Waar staat jouw team daarin?

Team Dynamica

Teams zijn de drijvende kracht achter elke organisatie. Zoals Michael Jordan zei: “Talent wins games, but teamwork wins championships”. Een goed team vormen, vraagt specifieke aandacht. Hoe functioneert het team nu en waar kunnen we groeien? Dat levert een wondere hefboom op naar verbinding, vertrouwen, positiviteit, creativiteit en productiviteit. Hoe lang is het geleden dat jouw team kritisch in de spiegel heeft gekeken en heeft gezocht naar groeikansen en leeropportuniteiten?

Lees meer

Traject Whealthy Team

Rome is niet op één dag gebouwd en ook een goed team vormen en onderhouden is een proces. Het traject Whealthy Team biedt de mogelijkheid om in de diepte en de lengte te werken aan een goed functionerend en high performing team.

Lees meer

Team Boost: Train The Trainer (jaar 1)

Tijdens het Team Boost programma coachen we teamleiders tijdens een middellange-termijntraject om hen autonoom, met concrete tools en handvaten, aan de slag te laten gaan met hun eigen teams. We bouwen een teamleader community op en wisselen waardevolle ervaringen onderling uit. In een eerste fase (jaar 1) concentreren we ons op de belangrijke basis van het teamwelzijn.

Lees meer

Team Boost: Verdieping (jaar 2)

Tijdens de tweede fase van het traject (jaar 2), zoomen we in op de concrete noden van elke teamleider en gaan we aan de hand van een Team Scan onderzoeken waar jouw team het meeste nood aan heeft.

Lees meer

Team Building

Een (halve) dagconcept voor bedrijven die op een leuke manier willen investeren in hun gezondheidsbeleid. Veel leerplezier én fun gegarandeerd! Hier koppel je het nuttige aan het aangename. Er zijn tal van mogelijkheden!

Lees meer

Op zoek naar een persoonlijk coachingtraject?

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Bedankt voor je gegevens! Veel werkplezier in je Whealthy Workplace.