• Teamcoaching

Teamcoaching

De kracht van teams is immens

In vele bevragingen en analyses blijkt dat het teamniveau heel bepalend is voor het welzijn van onze werknemers. Werk je aan het verbeteren van teamdynamica, dan werk je ook aan het welzijn. Mensen gaan echt openbloeien in een goed team waar er vertrouwen heerst, er goede communicatie is en een lerende attitude. Een omgeving waar men elkaar ondersteunt, waardeert en spontaan helpt. Waar staat jouw team daarin?

Whealthy Leadership

Voor Springbok gaat leiderschap gaat verder dan individuele vaardigheden; het omvat ook het vermogen om teams te inspireren en te leiden. In onze aanpak ligt de nadruk op het ontwikkelen van leiderschapscompetenties die de basis leggen voor het creëren van een omgeving van psychologische veiligheid, waarin teamleden zich vrij voelen om ideeën te delen, fouten te maken en zichzelf te zijn. In een dergelijke setting gedijen teams, innoveren ze en bereiken ze hun volledige potentieel. Ons doel is om leiders te ondersteunen bij het cultiveren van deze waardevolle competenties en het bevorderen van een teamcultuur gebaseerd op vertrouwen en openheid.

Whealthy Teams

Teams zijn de drijvende kracht achter elke organisatie. Zoals Michael Jordan zei: “Talent wins games, but teamwork wins championships”. Een goed team vormen, vraagt specifieke aandacht. Hoe functioneert het team nu en waar kunnen we groeien? Dat levert een wondere hefboom op naar verbinding, vertrouwen, positiviteit, creativiteit en productiviteit. Hoe lang is het geleden dat jouw team kritisch in de spiegel heeft gekeken en heeft gezocht naar groeikansen en leeropportuniteiten?

Team Building

Een (halve) dagconcept voor bedrijven die op een leuke manier willen investeren in hun gezondheidsbeleid. Veel leerplezier én fun gegarandeerd! Hier koppel je het nuttige aan het aangename. Er zijn tal van mogelijkheden!

Op zoek naar een persoonlijk coachingtraject?

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Bedankt voor je gegevens! Veel werkplezier in je Whealthy Workplace.