• Joke De Wulf

Joke De Wulf - Health Coach & Whealthy Manager

"There is no failure. Either you win or learn." - Nelson Mandela

Over Joke

De Mens heeft mij altijd gefascineerd. Dat was al zo toen ik nog klein was. En nu, vele jaren, rimpels en een grote rugzak met ervaring als psycholoog en coach later, is dat nog steeds het geval. Met veel goesting ben ik elke dag een compagnon de route voor wie dat wenst, op vlak van omgaan met stress, versterken van veerkracht, beter slapen en constructief communiceren. Even meelopen, zo lang als nodig, en dan weer loslaten. Ik geloof sterk in het empoweren van mensen.
Het geven van individuele en groepssessies rond deze topics wissel ik af met deep dives in leiderschapstraining en teamcoaching. Mijn missie is, net als de bedrijfsmissie van Springbok, mensen laten floreren in elk aspect van hun leven.
Naast mijn ervaring zitten in mijn rugzak ook mijn psychologenopleiding aan de UGent en verschillende (team)coach- en verdiepingsopleidingen in stress en veerkracht, slaap, verbindende communicatie, hartcoherentie en mindfulness (ACT).
Ik geniet van het werken met gelijkgezinde collega’s bij Springbok. We leren van, inspireren en motiveren elkaar om ook zelf te blijven groeien en bloeien.
Naast het werk vind je me bij mijn partner Maarten, onze twee kinderen Remi en Rachel, de poes en 2 kippen. Samen wonen we in het groen in de buurt van Gent. Ik verlies de tijd uit het oog wanneer ik lees, dans, kook, reis, geïnspireerd word en kan creëren.

Onze andere coaches

Founding & Managing Partner, Senior Health & Wellbeing Consultant
Managing Partner, Senior Health & Wellbeing Consultant
Partner, Health Coach & Sr. Whealthy Manager
Partner, Team Coach & Sr. Whealthy Manager
Health Coach & Sr. Whealthy Manager
Health Coach & Whealthy Manager
Yoga experte
Health Coach & Sr. Whealthy Manager
Health Coach
Health Coach
Health Coach
Health Coach
Health Coach & Sr. Whealthy Manager

Onze zeven pijlers