• Onze diensten

Onze diensten

Coaching op het werk van organisaties en medewerkers

Springbok Coaching begeleidt organisaties naar een efficiënt gezondheids- en welzijnsbeleid. Onze focus is daarom noodzakelijk tweeledig: we begeleiden zowel de organisatie als de medewerker(s). Want enkel als beide aan boord zijn, kan de beweging in gang gezet worden en blijven.

Organisatie

Strategisch advies en begeleiding naar een succesvol gezondheids- en welzijnsbeleid

IMG-20191025-WA0021
Inspireren & Aligneren
De neuzen in dezelfde richting krijgen om rond de relevante gezondheids- en welzijnsthema’s te werken, dat is de start van een écht beleid!
Rating classification. Performance review, car dashboard speedometer, close up view. 3d illustration
Meten is weten

Onze scans van organisatie én medewerkers verschaffen de noodzakelijke kennis om een preventief welzijnsbeleid uit te stippelen.

Shot of a young businesswoman having a brainstorming session in a modern office
Project co-creatie

Coaching van bedrijven is een kwestie van co-creatie. Iedere schakel in de organisatie is van belang om de beweging in stand te houden.

A businesswoman stands alone on a stool in a rural area of Utah shouting through a megaphone waiting to be heard. She is selling an idea that she believes will benefit her business and clients.
Communicatie
De gelegenheid bij uitstek voor jou als management om de acties te onderschrijven en te kaderen in de bredere bedrijfspolitiek en -visie.

Medewerkers & Teams

Opleiding en begeleiding naar (meer) gezonde gewoontes

03 Overhead Sqat
Fysieke analyses

Fysieke screening legt een schat aan informatie bloot, en is uitermate geschikt om het startpunt van het individu te bepalen en doelstellingen te formuleren.

download
Mentale analyses

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We testen dus ook de mentale fitheid om tijdig te kunnen ingrijpen in de persoonlijke levensstijl.

3T5A0005-min
Coaching

De Springbok Health Coaches nemen medewerkers mee op een eigen gezondheidsreis. Doelstellingen en mogelijke obstakels worden besproken.

Torfs - 20210917 - 15.40.09 - 2A700710 - © MORREC
Thema-workshops

Bewustwording creëren we door workshops te geven rond de 7 pijlers van een fitte en gezonde levensstijl. Want kennis is macht! 

Beweegsessies 2
Beweegsessies

Van intensieve beweegsessies zoals “Running Smart’ tot een zalige “Slow Flow Yoga”. Kies wat het beste aansluit bij de noden van jouw medewerkers.

Torfs - 20210916 - 16.41.25 - 1A702863 - © MORREC
Kookdemo's

Je hebt wel een vaag idee wat gezonde voeding is, maar klopt dat ook met de werkelijkheid? Je krijgt concrete kennis (én fun) in onze kookworkshops!

Online Coaching
(Virtuele) leertrajecten

Trajecten op maat naar échte vitaliteitsverhoging. Kies de duurtijd en de thema’s die relevant zijn voor jouw medewerkers.

mont ventouc
Challenges

Organiseer een grote (of kleinere) uitdaging voor je team, want samen streven naar hetzelfde doel, brengt collega’s dichter bij elkaar.

hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash
Team-dynamica
Teams zijn de drijvende kracht achter elke organisatie. Zoals Michael Jordan zei: “Talent wins games, but teamwork wins championships”.
Torfs - 20210916 - 18.46.49 - 1A703417 - © MORREC
Team FUN

Een (halve) dagconcept voor bedrijven die op een leuke manier willen investeren in gezondheidsbeleid. Veel leerplezier én fun gegarandeerd!

Dankzij de samenwerking met Springbok Coaching zijn we er bij Az Damiaan in geslaagd om welzijn en gezondheid op de kaart te zetten. De voorbereiding met de coaches van Springbok geven ons altijd veel inspiratie en stellen ons telkens in staat om de behoeften van onze medewerkers en leidinggevenden helder te krijgen. Als de coaches in huis zijn, voelen we met z’n allen de positieve energie en aanstekelijke motivatie! Samen met Springbok lukt het ons om te evolueren naar een meer mensgerichte organisatie, met aandacht voor gezondheid en welzijn.

Zin om te springen?

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Bedankt voor je gegevens! Veel werkplezier in je Whealthy Workplace.