• Blog
  • Nieuwe carrrièrewending voor Springbok-Babs

02 september 2020

Nieuwe carrrièrewending voor Springbok-Babs

Springbok Babs (Barbara Torfs) besliste onlangs om zowel zakelijk als financieel afscheid te nemen van Springbok Coaching.
Springbok_049

“Onze” Springbok Babs (Barbara Torfs) besliste onlangs om zowel zakelijk als financieel afscheid te nemen van Springbok Coaching. Volgens Babs kwam dit afscheid er écht niet zomaar, maar is het een doordachte en positieve beslissing waaraan een persoonlijk proces van zelfreflectie voorafging. Ze is er rotsvast van overtuigd dat haar besluit kansen creëert en ruimte schept voor de passie en toekomst van alle betrokkenen.

Wij, bij het team van Springbok Coaching, bekennen dat dit afscheid een beetje onwennig aanvoelt. Want we zullen Babs écht missen als onze gegronde ‘wing-woman’. Zij nam immers haar verantwoordelijkheid in het dagelijkse management, ze was meer dan eens ons kritisch kompas, en bovenal de ‘care-taker’ in ons hechte team.

We blikken met dankbaarheid en wederzijds respect terug op vier mooie, intense en leerrijke jaren samen. Schouder aan schouder en in alle vertrouwen hebben we keihard samengewerkt en ons ingezet voor het succesvolle groeiverhaal van Springbok Coaching. Met onvergetelijke momenten, van in Zeeuws Vlaanderen tot aan de Mont Ventoux.

Er rest een warm en intens gevoel van verbondenheid, niet in het minst vanuit de gedeelde Springbok-missie dat #gezondheidwerkt, vanuit het geloof in de #humantouch.

Spring nu maar Babs. Durf los te laten. Want Springbok Coaching is klaar voor de toekomst.
Met heldere blik, geloof en vertrouwen voor wat komen zal!
En we blijven in elkaars buurt.

Dikke knuffel van het ganse team
Brecht, Chantal, Diederik, Matthias, Nils.

“Life is a balance of holding on and letting go.” – Rumi

Springbok_051_web

Dankzij de laagdrempelige en enthousiaste aanpak van het team van Springbok zien we gedragsverandering bij onze medewerkers inzake een gezonde levensstijl. Jaar na jaar inspireert Springbok ons bij het uitwerken van ons Wellbee-ium project. Ook medewerkers die aanvankelijk niet zo overtuigd waren, krijgt Springbok toch over de streep. Dit draagt bij tot het algemeen welzijn van alle Ingenium medewerkers.

Ellen Dhaese, HR Manager, Ingenium

Gerelateerde artikels

08 november 2022

De verbindende kracht van de pure natuur

Aan de hand van meerdaagse natuurexpedities in de pure natuur van de Ardennen, Ardèche en Zweeds Lapland begeleiden we de zoektocht naar de échte connectie met jezelf en een sterkere teamdynamica. Een zeer mooie verrijking van ons bestaande zelfzorg en team coaching aanbod.
20 oktober 2022

In 5 stappen naar meer welzijn op het werk

Om een whealthy workplace te creëren, is een goed gestructureerde welzijnsaanpak van groot belang. Eenvoudig, efficiënt, maar wel gebaseerd op de juiste data. Van wat er leeft in je organisatie, bijvoorbeeld. Wat je sterke punten zijn, en waar je kan verbeteren. Hoe je dat te weten komt? Door de behoeftes van je team in kaart te brengen. Alleen zo kunnen je losse acties evolueren naar een onderbouwd welzijnsbeleid – en meer welzijn op het werk.

Gerelateerde workshops

Whealthy Workplaces Kopenhagen

Tijdens deze driedaagse studiereis naar Kopenhagen worden alle traditionele inzichten over gezondheid op de werkvloer stevig door elkaar geschud.