• Blog
  • Nieuwe carrrièrewending voor Springbok-Babs

02 september 2020

Nieuwe carrrièrewending voor Springbok-Babs

Springbok Babs (Barbara Torfs) besliste onlangs om zowel zakelijk als financieel afscheid te nemen van Springbok Coaching.
Springbok_049

“Onze” Springbok Babs (Barbara Torfs) besliste onlangs om zowel zakelijk als financieel afscheid te nemen van Springbok Coaching. Volgens Babs kwam dit afscheid er écht niet zomaar, maar is het een doordachte en positieve beslissing waaraan een persoonlijk proces van zelfreflectie voorafging. Ze is er rotsvast van overtuigd dat haar besluit kansen creëert en ruimte schept voor de passie en toekomst van alle betrokkenen.

Wij, bij het team van Springbok Coaching, bekennen dat dit afscheid een beetje onwennig aanvoelt. Want we zullen Babs écht missen als onze gegronde ‘wing-woman’. Zij nam immers haar verantwoordelijkheid in het dagelijkse management, ze was meer dan eens ons kritisch kompas, en bovenal de ‘care-taker’ in ons hechte team.

We blikken met dankbaarheid en wederzijds respect terug op vier mooie, intense en leerrijke jaren samen. Schouder aan schouder en in alle vertrouwen hebben we keihard samengewerkt en ons ingezet voor het succesvolle groeiverhaal van Springbok Coaching. Met onvergetelijke momenten, van in Zeeuws Vlaanderen tot aan de Mont Ventoux.

Er rest een warm en intens gevoel van verbondenheid, niet in het minst vanuit de gedeelde Springbok-missie dat #gezondheidwerkt, vanuit het geloof in de #humantouch.

Spring nu maar Babs. Durf los te laten. Want Springbok Coaching is klaar voor de toekomst.
Met heldere blik, geloof en vertrouwen voor wat komen zal!
En we blijven in elkaars buurt.

Dikke knuffel van het ganse team
Brecht, Chantal, Diederik, Matthias, Nils.

“Life is a balance of holding on and letting go.” – Rumi

Springbok_051_web

Dankzij de laagdrempelige en enthousiaste aanpak van het team van Springbok zien we gedragsverandering bij onze medewerkers inzake een gezonde levensstijl. Jaar na jaar inspireert Springbok ons bij het uitwerken van ons Wellbee-ium project. Ook medewerkers die aanvankelijk niet zo overtuigd waren, krijgt Springbok toch over de streep. Dit draagt bij tot het algemeen welzijn van alle Ingenium medewerkers.

Ellen Dhaese, HR Manager, Ingenium

Gerelateerde artikels

15 september 2022

Team Springbok ‘walks the talk’ en neemt duurzaamheid vanaf vandaag nu nog serieuzer

Met ons team Springbokkers beslisten we unaniem op onze strategische dagen in juni te Heist dat we resoluut een duurzame onderneming willen zijn! We love the people, and the planet! Daarom willen we de kar van de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals of, in het Nederlands, Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen) trekken.
12 september 2022

Zelfzorg tips voor een gezonde (werk)geest

Ben je een teamleider, manager, andere leidinggevende of verantwoordelijk voor het welzijn binnen je organisatie? Met deze vijf tips voor zelfzorg voor een gezonde geest hou je je energiepeil op punt – en kan je je team ook extra motiveren om hetzelfde te doen.

Gerelateerde workshops

Whealthy Workplaces Amsterdam

In oktober dompelen we ons opnieuw onder in de Amsterdamse bedrijfswereld waar de overtuiging heerst: zonder vitale medewerkers, geen succesvolle organisatie!

Whealthy Workplaces Kopenhagen

Tijdens deze driedaagse studiereis naar Kopenhagen worden alle traditionele inzichten over gezondheid op de werkvloer stevig door elkaar geschud.