• Project co-creatie

Project co-creatie

Op regelmatige tijdstippen samenkomen met het managementteam, de focusgroep en/of de afdelingshoofden, is noodzakelijk voor een vlot verloop van het project. Coaching van bedrijven is voor Springbok een kwestie van co-creatie. Iedere schakel in de organisatie is van belang om de beweging in stand te houden.
Shot of a young businesswoman having a brainstorming session in a modern office

Afhankelijk van de fase waarin het project zich bevindt, organiseren we verschillende meetings om ervoor te zorgen dat het project vlot verloopt. Onze Health Coaches bereiden de meeting voor, maken het verslag en zorgen ervoor dat actiepunten opgevolgd worden.

Dankzij de samenwerking met Springbok Coaching zijn we er bij Az Damiaan in geslaagd om welzijn en gezondheid op de kaart te zetten. De voorbereiding met de coaches van Springbok geven ons altijd veel inspiratie en stellen ons telkens in staat om de behoeften van onze medewerkers en leidinggevenden helder te krijgen. Als de coaches in huis zijn, voelen we met z’n allen de positieve energie en aanstekelijke motivatie! Samen met Springbok lukt het ons om te evolueren naar een meer mensgerichte organisatie, met aandacht voor gezondheid en welzijn.

Evy Lekens, Stafmedewerker HR, Az Damiaan

Zin om te springen?

Springbok Coaching

Ontvang onze nieuwsbrief

icon-angle icon-bars icon-times