• Coaching

Coaching

Medewerkers coachen, motiveren en enthousiasmeren om te werken omtrent de gezondheids- en welzijnsthema’s, kan samen met een Springbok Health Coach, maar kan eveneens door opgeleide ambassadeurs binnen de organisatie.

VITAGO

Samen met jouw Health Coach, bespreek je jouw persoonlijke gezondheidsdoelstelling(en). Jullie bekijken welke hulpmiddelen er hiervoor reeds voorhanden zijn, wat de mogelijke moeilijkheden/uitdagingen zijn en hoe deze doelstelling(en) verwezenlijkt kunnen worden. Onze Health Coach ondersteunt en begeleidt je op jouw gezondheidsreis. Verschillende formules van coaching zijn mogelijk.

Ambassadeur groepsprogramma

Binnen de organisatie kunnen we medewerkers opleiden tot “ambassadeurs” die andere medewerkers motiveren en enthousiasmeren om te werken naar een bepaald doel, zoals de Mont Ventoux beklimmen, de 10 miles lopen, etc

Gezonde levensstijl programma

Binnen de organisatie kunnen we medewerkers opleiden tot “ambassadeurs” die de andere medewerkers motiveren en enthousiasmeren om te werken aan (bepaalde) aspecten van een fitte & gezonde levensstijl.

In tegenstelling tot hierboven beschreven, is er geen groot ‘”slotevent” maar worden (kleine) stapjes gevierd!

hannah-busing-RvF2R_qMpRk-unsplash

Samenwerken met Springbok schenkt je inzichten, kennis, nieuwe connecties (of eerder verbindingen) en een frisse mindset. Maar ook professionele en persoonlijke challenges. Samenwerken met Springbok betekent voor één ieder een positieve impact! We kijken alvast uit naar nog vele jaren van inspirerende samenwerking!

Sophie Vandamme, Chief HR Officer, Lidl BeLux

Zin om te springen?

Springbok Coaching

Ontvang onze nieuwsbrief

icon-angle icon-bars icon-times