• Challenges

Challenges

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, het draagt ook bij tot een goede sfeer onder collega’s. Samen streven naar hetzelfde doel brengt mensen dichter bij elkaar en geeft ze ook de mogelijkheid om elkaar buiten de werkcontext te leren kennen. Bovendien geef je je bedrijf een dynamische uitstraling wanneer je samen als sportief team naar buiten treedt.
Change Your Life by Changing Your Habits text written on color notes with wooden pinch.

Challenge "30-dagen kaart"

Kies je uitdaging (bijv. meer water drinken, meer bewegen, positieve mindset trainen, etc) en hou deze 30 dagen vol! Op die manier kweek je nieuwe gewoonten en blijft de verandering in je levensstijl ook gemakkelijker hangen. Leuk om te doen! Doe je beter dan je collega’s en verdien je op het einde de felicitaties van jezelf en je collega’s?

Beweegchallenges via platformen

Kies je platform (bijvoorbeeld Strava of My Virtual Mission) en wij zorgen voor de rest!

Lees een enthousiast klantenverhaal hier.

 

Picture2

Samenwerken met Springbok schenkt je inzichten, kennis, nieuwe connecties (of eerder verbindingen) en een frisse mindset. Maar ook professionele en persoonlijke challenges. Samenwerken met Springbok betekent voor één ieder een positieve impact! We kijken alvast uit naar nog vele jaren van inspirerende samenwerking!

Sophie Vandamme, Chief HR Officer, Lidl BeLux

Zin om te springen?

Springbok Coaching

Ontvang onze nieuwsbrief

icon-angle icon-bars icon-times