• Individuele coaching

Individuele coaching

De eigen vaardigheden verbeteren

Op individueel niveau wil je de vaardigheden rond wellbeing verbeteren. Je kan medewerkers informatie geven, trainen, coachen, belevingen en ervaringen aanbieden, in groep of individueel. Het doel is dat medewerkers iets leren en fun hebben. Ook is het zo dat je liever iemand leert vissen dan hem een vis te geven, met andere woorden, hoe meer je echt vaardigheden, gewoonten en automatismen kan aanleren, hoe liever je het hebt. Een gezonde levensstijl, mentaal en fysiek, is immers niets anders dan een aaneenschakeling van gezonde gewoontes die je allemaal kan aanleren en automatiseren. Dat is wat we hier doen.

Growth - personal coaching traject

Ben je een ondernemer pur sang of een gedreven leidinggevende die altijd de betere versie van zichzelf wil worden? Knap. Om je te inspireren en je hierin te begeleiden hebben we speciaal voor jou een traject uitgestippeld voor persoonlijke groei, met individuele lifestyle coaching op maat, full focus op jou. Dit betaalbare high level traject begeleidt je om te veranderen, zowel mentaal als fysiek. Je wordt ondersteund door een persoonlijke coach en je hebt een online houvast, wanneer het jou past. Met dit traject krijg je focus en begeleiding, daardoor ga je gewoon veel sneller vooruit.

Lees meer

Fysieke analyses

Om je op weg te helpen naar meer gezonde gewoontes helpt het enorm om een duidelijk beeld te geven van waar je nu staat en dan de evolutie op te volgen. Zo ben je veel gemotiveerder om effectief je gedrag te veranderen. Hier zie je hoe we dat doen met lichamelijke analyses die echt inzicht geven en die je helpen en motiveren om je beweeg- en voedingspatroon te verbeteren.

Lees meer

Mentale analyses

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel medewerkers kunnen ondersteuning gebruiken ook op mentaal vlak. Hier lees je meer over de tests in verband met mentale fitheid van medewerkers, o.a. door de Vitacheck Mind, de MAS Test of Mentale Adaptatie Score en via de Persoonlijke Energie-Analyse. Deze testen en de bijkomende ondersteuning geven je de mogelijkheid om op tijd in te grijpen in je levensstijl, je veerkracht te verhogen en aan effectief stressmanagement te doen.

Lees meer

Thema workshops

Hoe begin je te sporten? Wat zijn goede ontspanningsoefeningen voor het slapengaan? Of hoe pas je de technieken van ergonomisch werken toe in een productie-eenheid of thuis aan je bureau? Onze workshops rond lichamelijke gezondheid en beweging helpen jou zorg dragen voor je gezondheid.

Lees meer

Beweegsessies

Ben je geïnteresseerd in hardlooptechnieken? Of wil je liever aan de slag met ontspanningsoefeningen tijdens een yogasessie, leren hoe je jouw fiets aanpast aan je lichaam of op weg gezet worden met een work-out die je thuis kan doen? Onze beweegsessies helpen jou je fysieke (en mentale) gezondheid op peil te houden!

Lees meer

Powerbreaks

Nu we weer massaal thuis werken, stijgt de behoefte om je energieniveau tijdens je werkdag op peil te houden, én even in verbinding te komen met je collega's. Dit is wat we met de "Powerbreaks" willen bereiken: korte en krachtige online oefensessies voor meer kracht, energie én verbinding!

Lees meer

Kookworkshops & demo's

Je hebt wel een vaag idee wat gezonde voeding is, maar klopt dat wel met de werkelijkheid? En weet je ook waarom iets gezond is? Ken je het belang van gezonde vetten, bijvoorbeeld? Of het gezondheidsvoordeel van peulvruchten? En hoe maak je pakweg een gezonde snack? Je krijgt concrete kennis in onze kookdemo's of gaat écht aan de slag in één van onze kookworkshops!

Lees meer

Coaching

Onze Springbok Health Coaches motiveren en enthousiasmeren jullie medewerkers om te werken rond bepaalde gezondheids- en welzijnsthema's. Dit kan via individuele coaching (Vitago), alsook onze ergocoaching at home.

Lees meer

Beweegchallenges

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, het draagt ook bij tot een goede sfeer onder collega’s. Samen streven naar hetzelfde doel brengt mensen dichter bij elkaar en geeft ze ook de mogelijkheid om elkaar buiten de werkcontext te leren kennen. Bovendien geef je je bedrijf een dynamische uitstraling wanneer je samen als sportief team naar buiten treedt.

Lees meer

Whealthy Trajecten

Neem deel aan een hybride ontwikkelingstraject waarbij je de kans krijgt om als individuele medewerker te groeien en te werken aan jouw persoonlijke doelstelling binnen het domein van jouw vitaliteitsvoorkeur: mentale gezondheid en/of fysieke gezondheid, slaapoptimalisatie, rugversterking, Positieve Intelligentie (PQ), en Focusmanagement (Digitale Detox). Een team van multidisciplinaire experts heeft deze reeks uitstekende trajecten samengesteld met het oog op impact. Verwacht je dus aan heel concrete tools en 1:1 persoonlijke begeleiding om echt te evolueren naar de beste versie van jezelf.

Lees meer

Op zoek naar een persoonlijk coachingtraject?

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Iederéén zich goed laten voelen op het werk?

Zet in op fysiek én mentaal gezonde werknemers. Download de whitepaper ‘In 5 stappen naar een Whealthy Workplace’.

Bedankt voor je gegevens! Veel werkplezier in je Whealthy Workplace.