• Whealthy Workplaces Kopenhagen

Whealthy Workplaces Kopenhagen

14/06/2023 - 16/06/2023, Kopenhagen (Denemarken)
Tijdens deze driedaagse studiereis naar Kopenhagen worden alle traditionele inzichten over gezondheid op de werkvloer stevig door elkaar geschud.
Kopenhagen

Het klassiek denkpatroon over ‘happy en healthy’ medewerkers wordt stevig gerefresht met een karrevracht aan praktijkvoorbeelden uit het land waar “Hygge” als standaardnorm in de samenleving geldt. Hygge betekent letterlijk: “to give courage, comfort & joy”.

Met een beperkt gezelschap van professionals trachten we te achterhalen wat er op vlak van Corporate Wellbeing nog geleerd kan worden van innoverende ondernemers en gevestigde bedrijven in het vooruitstrevende Scandinavië.

Op het programma onder meer:

  • Hoe slagen succesvolle Deense bedrijven erin om ambitieuze doelen te realiseren en tegelijk hun medewerkers gebalanceerd en gelukkig te houden?
  • De challenge van diversiteit: hoe houdt men oudere werknemers fit, gezond en gemotiveerd tot het einde van de loopbaan?
  • De meerwaarde van de Chief Happiness Officer: hoe pakt men dit concreet aan bij enkele Great Places To Work in Kopenhagen? Werkt een kortere werkweek nu echt en wat houdt Denemarken over van dit Zweeds experiment?
  • Wat zijn belangrijke inzichten als het over facility en de inrichting van de werkplek gaat?
  • Hoe vanzelfsprekend is de fietsende werknemer? En hoe werd Kopenhagen reeds jaren terug de referentie op vlak van stadsmobiliteit?
  • Welke inspirerende concepten en oplossingen vinden we er op vlak van bereikbare en betaalbare healthy food?

Als disruptieve groep willen we kritisch op onderzoek, realistisch voelen en wild dromen. Niet alleen gaan we samen op zoek naar antwoorden op challenges in ‘the war of talent’ en onderscheidende ‘employer branding’. We willen vooral strategische inzichten vergaren over hoe we in de toekomst met duurzame inzetbaarheid van medewerkers aan de slag willen.

Praktisch

Deelnemers

Maximum 15

Doelgroep

Leidinggevenden

Jouw investering

€ 3 500 excl. BTW
Het vervoer zit in de prijs inbegrepen, alsook de overnachting en de maaltijden.

Trainers

Brecht Buysschaert

Founding & Managing Partner, Senior Health & Wellbeing Consultant

Eve Pittoors

Health Coach & Sr. Project Manager

Schrijf je in

Ik heb interesse in deze reis!

Vul hieronder jouw gegevens in. We contacteren je snel!