• Whealthy Workplaces Kopenhagen

Whealthy Workplaces Kopenhagen

14/06/2023 - 16/06/2023, Kopenhagen (Denemarken)
Tijdens deze driedaagse studiereis naar Kopenhagen worden alle traditionele inzichten over gezondheid op de werkvloer stevig door elkaar geschud.
Amsterdam New

Het klassiek denkpatroon over ‘happy en healthy’ medewerkers wordt stevig gerefresht met een karrevracht aan praktijkvoorbeelden uit het land waar “Hygge” als standaardnorm in de samenleving geldt. Hygge betekent letterlijk: “to give courage, comfort & joy”.

Met een beperkt gezelschap van professionals trachten we te achterhalen wat er op vlak van Corporate Wellbeing nog geleerd kan worden van innoverende ondernemers en gevestigde bedrijven in het vooruitstrevende Scandinavië.

Op het programma onder meer:

  • Hoe slagen succesvolle Deense bedrijven erin om ambitieuze doelen te realiseren en tegelijk hun medewerkers gebalanceerd en gelukkig te houden?
  • De challenge van diversiteit: hoe houdt men oudere werknemers fit, gezond en gemotiveerd tot het einde van de loopbaan?
  • De meerwaarde van de Chief Happiness Officer: hoe pakt men dit concreet aan bij enkele Great Places To Work in Kopenhagen? Werkt een kortere werkweek nu echt en wat houdt Denemarken over van dit Zweeds experiment?
  • Wat zijn belangrijke inzichten als het over facility en de inrichting van de werkplek gaat?
  • Hoe vanzelfsprekend is de fietsende werknemer? En hoe werd Kopenhagen reeds jaren terug de referentie op vlak van stadsmobiliteit?
  • Welke inspirerende concepten en oplossingen vinden we er op vlak van bereikbare en betaalbare healthy food?

Als disruptieve groep willen we kritisch op onderzoek, realistisch voelen en wild dromen. Niet alleen gaan we samen op zoek naar antwoorden op challenges in ‘the war of talent’ en onderscheidende ‘employer branding’. We willen vooral strategische inzichten vergaren over hoe we in de toekomst met duurzame inzetbaarheid van medewerkers aan de slag willen.

Getuigenissen van deelnemers aan vorige tours

“De inspiratie en de motivatie die ik voel als ik samen op stap ben met de ‘Springbok-gang’ is gemakkelijk te beschrijven: Happiness. Recent had ik de eer om mee te mogen gaan naar Kopenhagen met 12 gelijkgestemde zielen en wat ik van m’n co-reizigers, de bezochte bedrijven en leuke interacties onthou, geeft een houvast die maakt dat ik met een pak nieuwe inzichten bewust, consequent en met een duidelijke focus kan verder bouwen aan de employer branding binnen mijn bedrijven. Een inspiratiereis van Springbok is een absolute aanrader voor mensen met een open geest die het positief voor hebben met hun collega’s en medewerkers.”

Peter De Gryse, CEO, DENK!

Praktisch

Deelnemers

Maximum 15

Doelgroep

Leidinggevenden

Jouw investering

€ 3 500 excl. BTW
Deze prijs is inclusief transport ter plaatse, alsook de overnachtingen en de maaltijden. De heen- en terugvlucht is niet in deze prijs inbegrepen.

Trainers

Brecht Buysschaert

Founding & Managing Partner, Senior Health & Wellbeing Consultant

Eve Pittoors

Health Coach & Sr. Project Manager

Dorien Simons

Referente Vitality & Preventieadviseur Ergonomie, Mensura

Schrijf je in

Ik heb interesse in deze reis!

Vul hieronder jouw gegevens in. We contacteren je snel!