• Whealthy Teams

Whealthy Teams

Teamcoaching

Team OCEAN deep-dive (halve dag)

Wat is het?

Een halve dag teamcoaching rond het Big 5 model (ook bekend als OCEAN – Openheid, Consciëntieusheid, Extraversie, Altruïsme, Nood aan stabiliteit).

Voor wie?
  • Een team dat aan zelfreflectie wil doen (mijzelf beter begrijpen, mijn teamgenoot beter begrijpen en onze onderlinge samenwerking beter begrijpen).
  • Een team dat wil leren kijken naar haar (onbewuste) patronen.
  • Een team dat wil werken aan de onderlinge dynamieken.
  • Een team dat wil inzetten op efficiëntere samenwerking en onderlinge verbinding.
Hoe?
  • Stap 1: Het hele team vult (individueel) de Big 5 bevraging in (duurt ongeveer 20 minuten).
  • Stap 2: Elk teamlid ontvangt een uitvoerig persoonlijk rapport en overloopt dit met een Springbok coach (1:1).
  • Stap 3: Springbok brengt alle individuele rapporten samen in één team totaal-overzicht.
  • Stap 4: De Springbok teamcoach begeleidt het hele team doorheen de halve dag Teamcoaching waarbij het team ingaat op hun verschillen, vergelijkenissen, sterktes en valkuilen op basis van de 5 niveaus. De Teamcoach doet dit aan de hand van interactieve oefeningen en verbindende methodieken. Het team eindigt de sessies met een concreet actieplan voor zichzelf ter opvolging.

Traject Whealthy Team

In het “Whealthy Team” traject ontdek je hoe jouw team naar duurzame successen kan evolueren in hun teamdynamiek.

Ons op maat gemaakte traject is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en doelen van jouw team. Het kan flexibel in tijd en vorm worden aangeboden, zodat het naadloos in jullie agenda past.

De voordelen van ons teamcoaching traject zijn blijvend. Door middel van gevarieerde oefeningen, doelgerichte interventies en diepgaande Team Scans, duiken we in de onderliggende dynamiek van het team. Teamleden krijgen inzicht in hun eigen rol binnen het team en worden zich bewust van hoe hun gedrag het geheel beïnvloedt. Ze leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun bijdrage en werken aan actieplannen met een autonoom vervolg en continue monitoring van teamdoelen op lange termijn.

Dit traject is bedoeld voor teams die zich willen engageren om op een dieper niveau te kijken naar hun interne werking en bereid zijn om volledig betrokken te raken. Durf de diepte in te gaan en de kracht van teamdynamiek te ontgrendelen met ons “Whealthy Team” traject!

N85_3722

Teamcoaching hele dag of halve dag

Ontdek de kracht van teamcoaching met onze op maat gemaakte programma’s, ontworpen om jouw team naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu kiest voor een intensieve hele dag sessie of een dynamische halve dag bijeenkomst, ons doel is altijd hetzelfde: duurzame groei en succes voor jouw team.

Onze aanpak begint met een diepgaand intakegesprek om de unieke behoeften en doelen van jouw team te begrijpen. Dit vormt de basis voor het op maat bouwen van het programma dat perfect past bij jouw teamdynamiek.

Tijdens onze teamcoaching-sessies stimuleren we actieve deelname en interactie, zodat teamleden zich bewust worden van hun rol binnen het team en het effect van hun gedrag op het geheel. Het resultaat? Een team dat eigenaarschap neemt voor hun bijdrage en samenwerkt aan concrete actieplannen.

Of je nu kiest voor een hele dag of een halve dag, onze teamcoaching biedt blijvende voordelen. Het is een investering in de groei en het succes van jouw team op korte en lange termijn. Durf de volgende stap te zetten en laat ons jouw team naar buitengewone prestaties leiden.

“Ik had vooraf de nodige reserve. Wat ik goed vond aan de sessies: ze waren heel praktisch, hands-on, met specifieke tips. Ik leerde dat wij als team niet zo slecht bezig zijn; al kan het altijd beter. Neem nu een overleg: daar loont het om expliciet naar ieders mening te vragen.De teamcoach observeert heel goed en speelt erop in. Zij vraagt door en brengt naar boven wat onder de radar zat. Het is nu de uitdaging om niet te vervallen in onze oude modus waar de projecten weer de baas zijn en de dynamiek in het team te blijven bevorderen.”

Zin om te springen?

springbok-logo

Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

Ontvang onze nieuwsbrief