• Traject Whealthy Team

Traject Whealthy Team

Het traject “Whealthy Team” biedt de mogelijkheid aan een team om door een reeks team interventies tot duurzame resultaten te komen ten aanzien van het functioneren van het team.

Het traject wordt volledig op maat ontwikkeld op basis van de geïdentificeerde noden en doelen van het desbetreffende team en kan gefaseerd in tijd en in vorm worden aangeboden.

De voordelen die gehaald worden uit het teamcoaching traject zijn blijvend, omdat er aan de hand van de oefeningen, interventies en Team Scan wordt ingegaan op het onder-water functioneren van het volledige team. De teamleden worden gestimuleerd tot inzicht in hun eigen bijdrage aan het teamdoel en worden bewust gemaakt van het effect dat hun gedrag heeft op het geheel. Deelnemers leren om eigenaarschap te nemen voor hun bijdrage. Op lange termijn werken we aan hun actieplan(nen) met een autonoom vervolg en voor monitoring van de teamdoelen.

Dit traject is geschikt voor teams die zich willen engageren om volledig betrokken in diepgang te durven kijken naar hun interne werking.

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Zin om te springen?