• Healthy Back

Healthy Back

healthy back thinkific

Het traject start met een screening in functie van een sterkere rug. Tijdens deze screening worden 4 testen afgenomen (lichaamssamenstelling, vet/spiermassa, lenigheid/mobiliteit en kracht/stabiliteit). Deze testen worden afgenomen om de beginsituatie goed in kaart te brengen, en te kijken welke oefeningen voor jou van toepassing zijn zodat we na 12 weken een duidelijke evolutie en progressie zien.

Wekelijks krijg je opvolgingsmails met tips & trics en nieuwe oefeningen om te integreren in je traject. Er wordt een groepstraining voorzien in week 2, week 6 en week 10, en er wordt ook een individueel coachingsmoment met je Health Coach ingepland. Je staat in directe lijn met je Health Coach voor mochten er vragen of problemen zijn (ask the coach-formule).

Na 12 weken volgt een re-test om jouw vooruitgang in kaart te brengen. Inclusief in dit programma is het gebruik van Myvitacheck.be waarbij deelnemers zelf kunnen inschrijven voor de groepstraining, hertesting, etc. Deze module is inclusief en zorgt voor volledige ontzorging.

Picture1

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Zin om te springen?