• Entrepreneur Recharge Programma

Entrepreneur Recharge Programma

Online coaching
Waarom het Entrepreneur Recharge Programma?

Als mens, ondernemer, ouder, vriend, partner,… zijn we veelbevraagd in een zeer uitdagende context. Wat maakt dat we zo de connectie verliezen met anderen en ook dat méér en méér mensen hierdoor ook de connectie verliezen met zichzelf. De nood aan zelfzorg wordt hierdoor groter én tegelijkertijd onderschat.

Met het entrepreneur recharge coaching programma doe je net dat; zorgen voor jezelf via een individueel blended coaching traject (on/offline) waarin op 7 pijlers wordt ingezet om de vitaliteit te verhogen. Dit vanuit een zeer mensgericht kader, stap per stap, om te evolueren naar je maximale potentieel.

Wat zit in dit 10-weken traject inbegrepen?

Je stapt in een zelfreflectie traject, waarin je gedurende 10 weken begeleid wordt door de Springbok Community.

Samen, met een kleine groep ondernemers (4-8p) stel je een persoonlijk doel in het kader van het vergroten van je zelfzorg en veerkracht.

  • Pré-screening mind & body
  • Halve dag Live kick off op unieke setting
  • 10 weken coaching-traject naar méér veerkracht
  • Persoonlijke interface
  • Wekelijkse mails met interessante info/samenvatting van de online content
  • Wekelijkse groep incheck sessies (30min)
  • Ondersteunende whatsapp groep begeleid door de coach
  • 1,5u individuele coaching
  • Post-screening mind & body
  • Halve dag Live Apotheose op unieke setting

Deze informatie bieden we aan in video’s, e-learnings en handige pdf-sheets.

samantha-borges-EeS69TTPQ18-unsplash
Picture1
Achtergrond informatie

Onze vitaliteit is afhankelijk van een heleboel factoren. Enerzijds bepaalt je DNA gedeeltelijk hoe je lichaam wordt opgebouwd. Daarnaast is het epigenetica die énorm bepalend is voor hoe je vandaag in het leven staat. Epigenetica is een relatief nieuwe term (1942, Conrad Waddington) die duidt op de invloed van ervaringen en omgeving.

Niet enkel onze genetica, maar ook onze mindset en gewoonten bepalen zeer sterk hoe we ons dagdagelijks leven beleven. Het mooie is dat we dit zelf kunnen beïnvloeden, het ligt dus niet vast in ons DNA. We hebben écht de kracht om dit zelf in positieve zin te sturen. Bij Springbok Coaching focussen we ons op 7 domeinen die onze vitaliteit grotendeels bepalen.

Het coaching traject duurt 10 weken. De inhoud wordt zodanig gespreid, om overload te voorkomen. Je kiest aan het begin van het traject, onder begeleiding van een gezondheidscoach, of je meer wil inzetten op het ‘Mind’ stuk, of eerder op het ‘Body’ stuk. Je volgt hiervoor online, je eigen individuele traject. Daarnaast is er een wekelijkse groep-check in en motiverende whatsapp groep met mede-ondernemers die samen met jou in dit traject stappen. Je persoonlijk geselecteerde gezondheidscoach volgt met jou je individuele evolutie rond je doelstellingen op in 1-2-1 coaching sessies. Tijdens dit traject zullen jouw competenties omtrent vitaliteitsverhoging vergroten en je zelfinzicht verruimen. Deelnemers aan vorige trajecten scoorden gemiddeld 17% hoger op de vitaliteit-hermeting body/mind.

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Zin om te springen?

springbok-logo

Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

Ontvang onze nieuwsbrief