• TeamBoost

TeamBoost

Vrijdag 25/03/2022 om 13:00 uur via Zoom
Tijdens deze infosessie neemt Leïla Minten je mee in de uitleg rond Teamcoaching; wat is het wel, wat is het niet, waarom is Teamcoaching (volgens Springbok) belangrijk voor (w)healthy teams in de huidige werkomgeving en wat mag je verwachten van het TeamBoost programma.
hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash

Teams zijn de drijvende kracht achter elke organisatie. Zoals Michael Jordan het zei: “Talent wins games, but teamwork wins championships”. Een goed team vormen, vraagt specifieke aandacht. Hoe functioneert het team nu en waar kunnen we nog groeien? Dat levert een wondere hefboom op naar verbinding, vertrouwen, positiviteit, creativiteit en productiviteit.

Hoe lang is het geleden dat jouw team zich kritisch in de spiegel heeft bekeken en heeft gezocht naar groeikansen en leeropportuniteiten?

Wat mag je verwachten van het TeamBoost programma?

Tijdens het TeamBoost programma coachen we Teamleiders tijdens een middellange-termijn traject om hen autonoom, met concrete tools en handvaten, aan de slag te laten gaan met hun eigen teams. We bouwen een teamleader community op en wisselen waardevolle ervaringen onderling uit.

In een eerste fase concentreren we ons op de belangrijke basis van het teamwerk. Tijdens deel twee van het traject, zoomen we in op de concrete noden van elke teamleider en gaan we aan de hand van een Highest Performing Teams assessment onderzoeken waar jouw team het meeste nood aan heeft. We werken een coaching traject op maat uit en gaan aan de slag met jouw team om hen te leren inzicht krijgen in hun eigen team functioneren. We maken van jouw team een lerend team welk in staat is tot zelf evaluatie en zelf-optimalisatie aan de hand van team inzichten en zelf-reflecties.

Praktisch

Deelnemers

Onbeperkt

Doelgroep

Iedereen die meer info wenst over het Springbok TeamBoost programma

Jouw investering

Gratis

Trainers

Leïla Minten

Partner, Team Coach & Sr. Whealthy Manager