• Employee Recharge Programma

Employee Recharge Programma

Online coaching
Waarom het Employee Recharge Programma?

Mensen, collega’s, werknemers ervaren extra druk vanwege de continue veranderingen. Zo is er voor vele bedrijven het afwisselende thuis- en kantoorwerk, wat extra flexibiliteit vraagt. Bovendien is er een bezorgdheid om een blijvende goede connectie met het bedrijf en de collega’s te houden. De algemene vitaliteit heeft een deuk gehad, wat de mogelijkheid tot flexibiliteit beperkt en de nieuwe manier van werken kan ervoor zorgen dat mensen toch minder verbinding voelen met elkaar en met het bedrijf.

Het Employee Recharge Program gaat je exact daar helpen; via een hybride coaching systeem. Met dit programma is er zowel steeds beschikbare online begeleiding als menselijke coaching voor een betere band en gemeenschapsvorming. Zo ga je individueel de vitaliteit van je medewerkers verhogen en zorgen voor meer verbinding.

Wat zit in dit 10-weken traject inbegrepen?
  • 10 weken coaching-traject naar méér vitaliteit
  • Coachende video’s, presentaties, PDF’s
  • Persoonlijk ‘studenten’ profiel
  • Wekelijkse mails met interessante info/samenvatting van de online content
  • Groepscoaching sessies
  • Individuele coaching
  • Individueel workbook
  • Digitale quizjes en verdiepingsoefeningen
  • Ondersteunende whatsapp groep begeleid door de coach
  • Certificaat aan het einde van het proces
samantha-borges-EeS69TTPQ18-unsplash
Picture3
Achtergrond informatie

Onze vitaliteit is afhankelijk van een heleboel factoren. Enerzijds bepaalt je DNA gedeeltelijk hoe je lichaam wordt opgebouwd. Maar naast je genen, zijn je ervaringen, je mindset en je omgeving enorm bepalend. Het mooie is, dat we die laatste factoren zelf kunnen beïnvloeden. We hebben écht de kracht om dit zelf in positieve zin te sturen. Bij Springbok Coaching focussen we ons op 7 pijlers die onze vitaliteit grotendeels bepalen.

Het Employee Recharge Program geeft aan de medewerkers de mogelijkheid om te kiezen voor de thema’s die meest bij hen passen. Tijdens de kick off vult ieder voor zich een vragenlijst in die een suggestie geeft om meer rond mind of meer rond body te werken. Zo verzekeren we een coaching programma op maat, vertrekkende van intrinsieke motivatie.

Standaard bieden wij 10 weken trajecten aan. De inhoud wordt zodanig gespreid om overload te voorkomen. De medewerkers worden wekelijks begeleid in een korte feedback sessie, waarin de motivatie wordt versterkt door middel van onderlinge connectie. Tijdens dit traject zullen de competenties omtrent vitaliteitsverhoging vergroten.

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Zin om te springen?

springbok-logo

Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

Ontvang onze nieuwsbrief