• MYVITACHECK.BE

MYVITACHECK.BE

MYVITACHECK.BE is het online platform om bedrijven te ontzorgen bij de inschrijvingen van medewerkers aan activiteiten.
Picture1

Doel en voordelen van het platform

Ontzorging

Op de aanbod vind je algemene info rond de acties, workshops, screenings, coachingsmomenten, … Hier kan de medewerker zijn/haar afspraak inboeken. Na de inschrijving krijgt de medeweker een bevestigingsmail van inschrijving. Twee dagen vóór de sessie, volgt nog een herinneringsmail van de afspraak.

Gepersonaliseerde bedrijfspagina

De aanbod wordt opgemaakt in de kleuren van het bedrijf. Het logo van het bedrijf of de gezondheidscampagne kan bovenaf geïntegreerd worden op deze pagina. Klik hier om een voorbeeldpagina te zien.

Overzicht gezondheidsacties & coaches

Alle beschikbare workshops, testings, beweegsessies, etc. worden op het platform opgelijst. Bij alle verschillende acties staat de specifieke Health Coach geselecteerd. Medewerkers kunnen zo een kijkje nemen bij wie ze terecht komen voor hun screening of workshop.

“Ask the coach” module

Daarnaast kunnen de deelnemers gedurende hun traject beroep doen op hun coach via de “Ask the coach” module. Indien ze vragen hebben kunnen ze terecht bij hun Health Coach via een invulformulier onderaan de link.

Online opvolging en Tips & Tricks

Deze online opvolging bevat wekelijks motivatiemails en tal van Tips & Trics rond de verschillende gezondheidsthema’s. Bij de VITACHECK krijgen medewerkers gedurende 8 weken mails rond de verschillende thema’s (kracht/stabiliteit, lenigheid, lichaamssamenstelling en uithouding). Deze zijn gericht op de testen in de VITACHECK en de mogelijkheid om hier progressie te maken.

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Zin om te springen?

springbok-logo

Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

Ontvang onze nieuwsbrief