• Mentale analyses

Mentale analyses

total-shape-Ianw4RdVuoo-unsplash

Vitacheck Mind

Je vult een online een vragenlijst in, een individuele mentale fitheidsscan. Daarna bespreek je je resultaat op de Vitacheck Mind met je coach (individueel coaching-moment). Live of online coaching mogelijk.

Deze thema’s bevragen we:
1. Jezelf kunnen zijn
2. Goed omringd zijn
3. Je goed voelen
4. In balans zijn
5. Zelfdeterminatie
6. Werkgeluk

Er is steeds bijgaande coaching (minimum 45 min.) voorzien om je direct goed te helpen bij het interpreteren van de score. Zo laat je ook geen mensen met een eventuele ‘moeilijkere score’ zonder begeleiding in de kou staan. Met dit traject en coaching wil je hen effectief helpen. De Vitacheck Mind als bevraging, maakt ook deel uit van uitgebreidere programma’s rond het mentale welzijn van medewerkers.

MAS Test

De MAS of Mentale Adaptatie Score, gemeten in het bloed, is een objectieve, zeer eenvoudig te interpreteren kleurscore. De score geeft jouw mentale fitheid weer en de adaptatie aan de dagelijkse stress. Via de kleurscore blijkt of je nood hebt aan bepaalde acties.

Zo kan je op tijd ingrijpen door je levensstijl aan te passen en ervoor zorgen dat de balans terugkeert. De MAS wordt ingedeeld in kleurzones die elk een ander risico op chronische stress en stressklachten weergeven.

MAS Foto IV
emma-simpson-mNGaaLeWEp0-unsplash

Persoonlijke energie-analyse

Bij deze analyse krijg je 2 keer 3 dagen een continue hartslagmonitoring. Heel eenvoudig via twee sensoren die je op de huid kleeft.

Deze sensoren registreren al de bewegingen van je hart en kunnen zo doorgeven wat je energie geeft en wat je energie kost. Je geeft je activiteiten zelf in in de bijhorende app en zo kom je tot een nauwkeurig beeld van waar je stressoren en je energiegevers zitten. Zo kan je heel concreet aan de slag. Superinteressant met blijvend resultaat!

Dankzij de samenwerking met Springbok kunnen we onze collega's beetje bij beetje leren dat een goede gezondheid afhangt van heel wat verschillende elementen (slaap, stress, voeding, beweging, etc.). Elke collega die - dankzij de professioneel onderbouwde tips - een stap(je) zet naar een gezonder leven, is voor ons en de collega in kwestie een grote winst.

Jürgen Boone, Office Manager, Entrio

Zin om te springen?