• Leiderschapsprogramma’s

Leiderschapsprogramma’s

jehyun-sung-6U5AEmQIajg-unsplash
Leiderschapsprogramma ”Embrace Yourself”

Het “Embrace Yourself” programma is een uniek aanbod voor het verwerven van de verschillende gezondheidsvaardigheden in één programma. Met focus op het kweken van nieuwe, gezonde gewoontes voor duurzaam resultaat. De deelnemers gaan aan de slag met basisvaardigheden: meer bewegen, een goede houding aannemen, soepel en sterk worden, goed ademen, de geest trainen, gezond eten en goed te slapen. Met dit transformatief programma krijgen nieuwe gezonde gewoonten echt de kans om te werken.

Leiderschapsprogramma “Zorg voor Zelfzorg”
Leidinggevenden hebben doorgaans kwaliteiten die hen in staat stellen om te zorgen voor anderen. Ze hebben oog voor de mensen uit hun team en willen het beste in hen naar boven halen. Vaak hebben zij het moeilijker met zelfzorg, met het opladen van hun eigen batterijen en het bewaken van hun eigen grenzen. Omdat vitaal, energiek en gemotiveerd blijven, een basisvoorwaarde is om er echt te kunnen zijn voor je team, is het nodig om aandacht te besteden aan de vaardigheid van zelfzorg. Tijdens dit krachtig change-traject streven we naar duurzame (gedrags-)verandering.
Leiderschapsprogramma “Heart Centered Leadership”
Tijdens dit programma, ontwikkelen leiders een breder bewustzijn van hun verschillende dimensies. Zowel fysiek, mentaal als sociaal. Eerst concentreren we ons op zelfleiderschap. Vanuit een gezonde geest in een gezond lichaam gaan we dan in interactie met anderen, in de bedrijfscontext om samen met het team hartvolle resultaten te behalen.

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Zin om te springen?