• Keynotes & Workshops

Keynotes & Workshops

IMG-20191025-WA0021
Keynote “Whealthy Workplaces”
Het distillaat uit het boek “Whealthy Workplaces” van Brecht Buysschaert. Een samenballing van de breinvruchten van gesprekken met 14 influencers, talloze wetenschappelijke modellen en meer dan 100 bedrijfscases bij Springbok Coaching.
Keynote “Embrace Yourself”

Jezelf echt graag zien; inspiratie voor iedereen om echt voor zichzelf te gaan zorgen. Na deze lezing, gegeven door Diederik Joukes, Partner bij Springbok Coaching, weet je precies waar te beginnen en zet je de toon in de organisatie voor meer aandacht voor welzijn.

Workshop “Whealthy Leadership”
Deze workshop is hands-on en bedoeld voor afdelingshoofden en teamleiders om in hun eigen organisatie meer tractie te krijgen op de welzijns- en gezondheidsthema’s. Hoe laat je dit leven op een positieve manier en krijg je zo veel mogelijk mensen mee?
Workshop “Vanuit je talent floreren”
In deze workshop leren leidinggevenden het verschil kennen tussen talenten (aangeboren kwaliteiten) en competenties (aangeleerd). Ze worden zich bewust van hun persoonlijke top 10 van talenten. Hiervoor werken ze met de sneltest en de talentenkaarten van Luk Dewulf. Van daaruit staan ze stil hoe zij hun talenten kunnen inzetten in hun werkcontext: de groene en rode zones van hun talenten. Meer ruimte geven aan talenten, betekent meer flow en bevlogenheid. Belangrijk in het kader van stressmanagement, preventie van burn-out en optimalisatie van de energiebalans.
Workshop “Talent inzetten in groeigesprekken”
Betrokkenheid is één van de basisbehoeften om de motivatie van medewerkers te optimaliseren. Hoe meer je als leidinggevende de talenten van je medewerkers kent en kan inzetten, hoe hoger die betrokkenheid. Talenten beïnvloeden elkaar bovendien. De kunst is om je medewerkers te laten floreren in hun talent, de talenten van je teamleden kenbaar te maken en ruimte te geven. Zo optimaliseer je niet alleen de individuele medewerker maar ook je team. In groeigesprekken kan je als leidinggevende hiervoor inzetten door gebruik te maken van appriciative inquiry of waarderend coachen. Bij deze workshop is het belang dat de leidinggevende zich al bewust is van zijn/haar talent en enige kennis heeft over talenten (minstens voorgaande workshop).
Torfs - 20210916 - 15.42.54 - 1A702651 - © MORREC

Dankzij de sportieve samenwerking met het enthousiaste team van Springbok Coaching zijn we er met Altachem in geslaagd om het AltaFit Programma succesvol af te ronden. Met leuke, verfrissende initiatieven hebben de flexibele Springbok Coaches gezorgd voor een breed gedragen commitment, dat bijdraagt tot verhoogde gezondheid en het algemene welzijn van al onze medewerkers.

Jean-Marie Poppe, Managing Director, Altachem

Ik wil graag meer info!