• Keynotes & Workshops

Keynotes & Workshops

Alles voor uw onderneming

Naast onze populaire keynotes over het creëren van een Whealthy Workplace, biedt Springbok Coaching een veelzijdig assortiment van workshops en presentaties aan. Deze zijn zorgvuldig ontwikkeld rond de zeven pijlers van welzijn: voeding, beweging, slaap en relaxatie, connectie (werken in verbinding), belang van een goede (werk)omgeving,  mentale gezondheid, betekenisvol leven.

Van praktische tips voor een gezonde rug en voedingsadvies tot technieken voor stressbeheersing en hartcoherentie, ons aanbod is ontworpen om elk aspect van welzijn op de werkvloer aan te pakken. Wij bieden ook gespecialiseerde sessies aan zoals “Reanimeren en defibrilleren” en “Ergodynamisch Werken”, zodat je team voorbereid is op elke uitdaging.

Verken het volledige scala van onze keynotes en workshops en neem vandaag nog contact op om het welzijn binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

CEO & Founding father Springbok Coaching, Brecht Buysschaert als keynote speaker

Bij Springbok Coaching begrijpen we dat het welzijn van je team essentieel is voor het succes van je organisatie. Onze oprichter en CEO, Brecht Buysschaert, deelt zijn deskundige inzichten en praktische tips in drie boeiende keynotes, ontworpen om jouw bedrijf te transformeren tot een bloeiende Whealthy Workplace.

  • 5 Stepstones naar een Whealthy Workplace: Ontdek de fundamenten van een bedrijfscultuur waarin medewerkers floreren. Van authentiek leiderschap tot het creëren van een stimulerende werkomgeving, leer hoe je de waarden en normen van je bedrijf in praktijk brengt.
  • Van I-care naar WE-care: Leer hoe zelfzorg de basis vormt voor een ondersteunende en verbindende bedrijfscultuur. Brecht deelt zeven levensstijlpijlers die je helpen een gezonde levensstijl te omarmen, zowel voor jezelf als voor je team.
  • Een Bumpy Road met 5 Mijlpalen: Maak een reis door de hoogte- en dieptepunten van ondernemerschap. Brecht deelt persoonlijke verhalen en inzichten over hoe je veerkracht kunt ontwikkelen en een positieve impact kunt maken.

Elke keynote is een mix van persoonlijke ervaringen, professionele inzichten, en praktische tips, allemaal gepresenteerd met de kenmerkende authenticiteit en passie van Brecht. Boek nu een keynote en zet de eerste stap naar een gezondere, productievere en meer verbonden werkplek.

De lezing van Brecht gaf mij alvast veel zin om uit te zoeken hoe we met kleine initiatieven die positiviteit (terug) naar de werkvloer kunnen brengen. Dit inzicht bleef door mijn hoofd spoken: we spenderen 90% van onze tijd binnen, dat is meer dan gevangenen! En Brecht heeft mij alvast overuigd van het belang opnieuw sportiever in het leven te staan!

Ik wil graag meer info!