• Whealthy Workplaces Amsterdam

Whealthy Workplaces Amsterdam

15/02/2023 - 17/02/2023, Amsterdam (Nederland)
Van 15 - 17 februari 2023 dompelen wij ons onder in de Amsterdamse bedrijfswereld waarbij de overtuiging heerst: zonder vitale medewerkers, geen succesvolle organisatie!
Programma Amsterdam

We geven het niet graag toe, maar onze Noorderburen zijn al jaar en dag één van de trendsetters op vlak van creatie en succesvolle implementatie van een gezonde en gelukkige werkplek. Wat 5 jaar geleden in Nederland pionieren was, is nu al snel de maatschappelijke norm geworden. Deze inzichten rond “Vitale leiders en medewerkers”, “Duurzame inzetbaarheid”, en “Gezondheid Bevorderende Werkplek (GBW)” sijpelen nu nog maar met mondjesmaat onze Belgische bedrijfsculturen binnen. Vanuit Team Springbok hebben wij de ambitie om terug in polepositie te komen qua trend setting binnen gezondheidsmanagement in de lage landen!

Van 15 – 17 februari 2023 dompelen wij ons daarom onder in de Amsterdamse bedrijfswereld waarbij de overtuiging heerst: zonder vitale medewerkers, geen succesvolle organisatie!

We gaan samen met 12 gelijkgestemde professionals veelbelovende, disruptieve trends ontdekken. We beleven hoe enkele Nederlandse firma’s een authentieke context creëren, die elke medewerker stimuleert om gezonder en vitaler te werken en te leven. Met onder andere bezoeken aan:

 • Pharos: op weg naar een gezonde, duurzame werk community
 • Karpa: de nieuwe circulaire keuken bij de boer
 • Tony’s Chocolonely
 • Key Toe: experimenteren met vernieuwende arbeidsvoorwaarden
 • Guideon Van der Burg: mentaal welbevinden op het werk
 • Edge Olympic: bezoek
 • Professor Annet De lange: toekomst van werk

Na deze trenddetectie-trip kan je zeker in je eigen organisatie aan de slag met toepasbare quick-wins en duurzame inzichten omtrent welzijn op het werk. Experimenteer en innoveer als trending werkgever als antwoord op challenges als ‘war for talent’, ’employer branding’ , ‘verhoogde productiviteit’, ‘caring for human capital’ en ‘positive corporate image’.

Klaar om je denkpatroon over ‘happy & healthy @ work’ eens stevig te rebooten? Twijfel niet langer en vergezel onze krachtige groep professionals naar Amsterdam en ontdek hoe jij nadien het verschil kan maken binnen jouw werkcontext!

Getuigenissen van deelnemers aan vorige tours

“De inspiratietoer naar Amsterdam heeft mij het inzicht gegeven welke cruciale rol ‘ruimte’ speelt in het welzijn van medewerkers. Ruimte in de letterlijke zin van het woord: we bezochten enkele inspirerende omgevingen waar hybride werken zeer aantrekkelijk wordt gemaakt en waarin het belang van een community centraal werd gesteld. Daarnaast was er ook aandacht voor het belang van gezonde voeding, van zuurstof, van geluid… Kortom, dit was zeer verrijkend om zicht te krijgen op enkele innovatieve technieken die het welzijn van de medewerkers bevordert. Maar ook ruimte in de figuurlijke zin van het woord: het werd duidelijk hoe belangrijk autonomie is in het werkgeluk van medewerkers. Na deze trip ga je met enkele concrete handvaten naar huis over hoe je engagement en betrokkenheid van medewerkers bewuster op de kaart kan zetten.”

Evy Lekens, Stafmedewerker HR, AZ Damiaan

“Het aanbod van de sprekers, bezoeken en ontspannende activiteiten was verrijkend en van hoge kwaliteit. De connectie met de groep werd gestimuleerd en was een echte meerwaarde voor het uitbouwen van verder netwerk. De driedaagse was een leerproces waar tijd was voor groei door de loskoppeling van het dagdagelijkse werk en de focus die door Springbok in de juiste richting werd gestuurd. Door de variëteit van de groep en de interesse in dezelfde onderwerpen, krijg je een brede waaier aan inzichten. Ik raad dit iedereen aan wanneer je meer wil weten over wellbeing, kantoorconcepten en de link hiertussen. Wanneer je nood hebt aan een frisse blik en leerrijke impulsen met hoge energie. Dit is de ideale kans om eventuele tunnelvisie te doorbreken.”

Asja Mestdagh, Sr. project Manager – Business Consulting, Lidl Belgium

“De trip naar Amsterdam gaf mij veel inspiratie om verder te werken aan een whealty workspace waar onze medewerkers kunnen floreren: nieuwe inzichten over werken in een hybride werkomgeving, over de kantoorinrichting van de toekomst, de geluidsaspecten, werkgeluk, werktevredenheid, motivatie van medewerkers, employer branding, enz.”

Els Paesmans, Bestuurder, Globachem

“Ik kan de inspiratietour alleen maar aanbevelen: de opportuniteit bij uitstek om even aan de realiteit en het werk te ontsnappen met gelijkgestemden en een rollercoaster aan indrukken, ervaringen en inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan in mijn organisatie. Whealthy Workplaces, waarin niet alleen gezondheid en welzijn centraal staan, maar ook de werkomgeving en zingeving – dit alles voor meer werkgeluk. Daar willen we toch allemaal inspiratie voor opdoen?”

Erica Baetslé, Well-being & Engagement Manager, Proximus

 

Praktisch

Deelnemers

Maximum 15

Doelgroep

Leidinggevenden

Jouw investering

€ 2 695 excl. BTW
Deze prijs is inclusief Thalys en transport ter plaatse, alsook de overnachtingen en de maaltijden.

Trainers

Brecht Buysschaert

Founding & Managing Partner, Senior Health & Wellbeing Consultant

Eve Pittoors

Health Coach & Sr. Whealthy Manager

Schrijf je in

Ik heb interesse in deze reis!

Vul hieronder jouw gegevens in. We contacteren je snel!

  springbok-logo

  Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

  Ontvang onze nieuwsbrief