• Ergonomische werkplekanalyse

Ergonomische werkplekanalyse

Rear View Of Woman Working From Home On Computer In Home Office Stretching At Desk

Kantoormedewerkers

Wanneer de werknemer stil zit of in alle rust werkt, is het belangrijk dat hij dit in goede omstandigheden doet. Zitcomfort, scherminstellingen, een goede lichaamshouding,… zijn hierbij belangrijke factoren.

Een goede houding helpt klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen en draagt bij aan het algemeen welbevinden van de medewerkers.

Productiemedewerkers / Winkelbedienden

Wanneer de medewerker fysieke arbeid verricht, is het belangrijk dat dit in de beste ergonomische omstandigheden gebeurt. Via filmpjes en foto’s, en door in gesprek te gaan met de werknemer, worden de posten zo optimaal mogelijk ingericht. Daarbij is het belangrijk de goede technieken aan te leren om uw collega’s te beschermen tegen blessures.

Ergoscan1

De Springbok Coaches slagen erin mensen uit de klassieke werkcontext te halen en tillen hen met brio op naar een ander niveau. De fysieke screening van de deelnemers gebeurt professioneel en met respect voor het individu. We slaagden erin om een aanzienlijk aantal medewerkers te enthousiasmeren en engageren om te werken aan een meer actieve en gezonde levensstijl. We ontvingen zeer veel positieve reacties.

Zin om te springen?