• Whealthy Workplaces Community

Whealthy Workplaces Community

Community Event Havenhuis Antwerpen
Passie voor welzijn

Wil jij het welzijn en de gezondheid van de medewerkers in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Ben je vastbesloten om een verschil te maken voor mensen, organisaties en de maatschappij? Dan ben jij een ware ‘whealthy’: betrokken, gepassioneerd en gedreven om meer te leren over welzijn en gezondheid. Omdat het geweldig is om ervaringen te delen met gelijkgestemden, heten we je van harte welkom in onze community.

Samen leren en inspireren

In het kader van levenslang, kwaliteitsvol leren, lanceren we deze gepassioneerde, warme groep van gelijkgestemden in een neutrale, veilige en inspirerende omgeving. Ons gezamenlijke doel: een positieve impact maken op het welzijn en de gezondheid van medewerkers in organisaties en binnen onze samenleving.

Inspire & Connect

Premium toegang tot het members only Whealthy Workplaces platform:

  • Q&A waar je je corporate-welzijnsvragen kan voorleggen aan de community
  • Actuele en internationale health & wellbeing content: podcasts, boeken, blogs, trendtalks, summary of community event…
  • Case study interacties: one-to-one, in kleine groep, open of anoniem
  • Gratis individuele welzijns trajecten Whealthy Mind/ Whealthy Body met inividuele en groepscoaching

Maandelijke invite voor live TrendTalks of Virtual Coffees om rond trending topics te updaten.

Wekelijkse uitnodiging voor een online powerbreak waar jij en je collega’s op het werk kunnen van genieten.

Live events

Een uitstekende gelegenheid voor geëngageerde members om elkaar live in een veilige context te ontmoeten en openlijk in gesprek te gaan. Dat doen we op basis van case studies (challenges) en jouw specifieke vraag van het moment. We helpen elkaar met deze vragen via ronde tafelgesprekken en zorgen zo voor overleg, observaties en mogelijke aanbevelingen naar steeds meer welzijn. Iedereen komt aan bod. We organiseren 3 zulke namiddagevents per jaar. De events gaan steeds door van 13.30 uur tot 18 uur.

Pricing

Voor slechts €695 per jaar (excl. BTW) ben je member van onze Community. Een tweede collega in hetzelfde bedrijf kan lid worden met 20% korting. Voor social profit organisaties is de prijs €495, gefundeerd via de Community. Samen streven we naar meer welzijn en gezondheid in organisaties in de maatschappij. Voor dit bedrag heb je toegang tot alle voorafgaande opgesomde voordelen. Deelnemen aan de Community events kan vrijblijvend voor €75 per event voor de leden, of €150 per event voor niet-leden. Dit kan bijvoorbeeld de perfecte gelegenheid zijn om de Community te leren kennen!

Ruimere maatschappelijke impact

50% van de member fee gaat rechtstreeks naar het maatschappelijk verantwoord ondernemen project ‘whealthy schools’ waarbij we kinderen (8-9 jaar) spelenderwijs en via sprekende verhalen in de klas inspireren en bewuster maken van de 7 levensstijl pijlers zoals voeding, beweging, slaap, schoolomgeving, mentale gezondheid, betekenisvol leven en verbinding.

Ik vond het heel erg inspirerend. Het is fijn om te zien hoeveel mensen bezig zijn met gezondheid en wellbeing in heel uiteenlopende bedrijven. Ik heb veel bijgeleerd vandaag en ben ervan overtuigd dat we nog veel van elkaar gaan leren in de toekomst.

Ik wil graag meer info!

springbok-logo

Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

Ontvang onze nieuwsbrief