• Communicatie

Communicatie

Herhaling is de moeder van alle wijsheid. Daarom is het van belang om de gezondheids- en welzijnsboodschap te blijven overbrengen. Dat kan op een heel subtiele manier gebeuren via nudges & infographics, blogs & videoboodschappen én ons online platform "MYVITACHECK.be".
Organisational-Culture-nudging

Nudges & Infographics

Nudging is een beschreven gedragspsychologische motivatietechniek waarbij mensen subtiel worden gestimuleerd om zich op een gewenste wijze te gedragen. Nudges werken voor een groot deel op het onderbewuste en helpen je bijna ongemerkt de juiste gezonde keuzes te maken. De nudges worden aangeleverd in de huisstijl van jouw bedrijf.

Blogs & Videoboodschappen

Onze Health Coaches kunnen op regelmatige tijdstippen een informatief en/of inspirerend online artikel of videoboodschap aanleveren, dat focust op één of meerdere welzijnsboodschappen van het bedrijf.

anete-lusina-zwsHjakE_iI-unsplash
samantha-borges-EeS69TTPQ18-unsplash

MYVITACHECK.be is een online platform voor inschrijvingen van werknemers aan sessies & content gedurende 8 of 16 weken. Dit is “ontzorging”; eens de data van de verschillende activiteiten bepaald zijn, kan je praktische zaken rond de inschrijving van medewerkers uit handen geven via dit platform.

Wanneer de werknemers een VITACHECK hebben gehad, dan krijgen zij ook toegang tot dit platform en krijgen zij regelmatig e-mails ter opvolging. Deze mails zijn fel gewaardeerd, ze houden de deelnemers scherp op hun doel en bevatten waardevolle informatie waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Springbok Coaching sprak ons aan omdat ze heel goed de dynamiek van de werkvloer aanvoelen en een realistisch beleid uitwerken. Zo kregen we een gezondheidsbeleid dat toegankelijk is, zelfs voor mensen die weinig voelen voor sporten.

Zin om te springen?

springbok-logo

Ontvang tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille van VLAIO. Registratienummer: DV.A238137. Lees meer …

Ontvang onze nieuwsbrief