Whealthy Teams

  Teams zijn de drijvende kracht achter elke organisatie. Zoals Michael Jordan zei: “Talent wins games, but teamwork wins championships”. Een goed team vormen, vraagt specifieke aandacht. Hoe functioneert het team nu en waar kunnen we groeien? Dat levert een wondere hefboom op naar verbinding, vertrouwen, positiviteit, creativiteit en productiviteit. Hoe lang is het geleden dat jouw team kritisch in de spiegel heeft gekeken en heeft gezocht naar groeikansen en leeropportuniteiten?

  Bekijk aanbod

  Traject Whealthy Team

  Rome is niet op één dag gebouwd en ook een goed team vormen en onderhouden is een proces. Het traject Whealthy Team biedt de mogelijkheid om in de diepte en de lengte te werken aan een goed functionerend en high performing team.

  Bekijk aanbod

  Whealthy Leadership

  Tijdens het Team Boost programma coachen we teamleiders tijdens een middellange-termijntraject om hen autonoom, met concrete tools en handvaten, aan de slag te laten gaan met hun eigen teams. We bouwen een teamleader community op en wisselen waardevolle ervaringen onderling uit. In een eerste fase (jaar 1) concentreren we ons op de belangrijke basis van het teamwelzijn.

  Bekijk aanbod

  Team Boost: Verdieping (jaar 2)

  Tijdens de tweede fase van het traject (jaar 2), zoomen we in op de concrete noden van elke teamleider en gaan we aan de hand van een Team Scan onderzoeken waar jouw team het meeste nood aan heeft.

  Bekijk aanbod

  Team Building

  Een (halve) dagconcept voor bedrijven die op een leuke manier willen investeren in hun gezondheidsbeleid. Veel leerplezier én fun gegarandeerd! Hier koppel je het nuttige aan het aangename. Er zijn tal van mogelijkheden!

  Bekijk aanbod

  Zin om te springen?