Fysieke analyses

  Om je op weg te helpen naar meer gezonde gewoontes helpt het enorm om een duidelijk beeld te geven van waar je nu staat en dan de evolutie op te volgen. Zo ben je veel gemotiveerder om effectief je gedrag te veranderen. Hier zie je hoe we dat doen met lichamelijke analyses die echt inzicht geven en die je helpen en motiveren om je beweeg- en voedingspatroon te verbeteren.

  Bekijk aanbod

  Mentale analyses

  Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel medewerkers kunnen ondersteuning gebruiken ook op mentaal vlak. Hier lees je meer over de tests in verband met mentale fitheid van medewerkers, o.a. door de Vitacheck Mind, de MAS Test of Mentale Adaptatie Score en via de Persoonlijke Energie-Analyse. Deze testen en de bijkomende ondersteuning geven je de mogelijkheid om op tijd in te grijpen in je levensstijl, je veerkracht te verhogen en aan effectief stressmanagement te doen.

  Bekijk aanbod

  Thema workshops

  Hoe begin je te sporten? Wat zijn goede ontspanningsoefeningen voor het slapengaan? Of hoe pas je de technieken van ergonomisch werken toe in een productie-eenheid of thuis aan je bureau? Onze workshops rond lichamelijke gezondheid en beweging helpen jou zorg dragen voor je gezondheid.

  Bekijk aanbod

  Beweegsessies

  Ben je geïnteresseerd in hardlooptechnieken? Of wil je liever aan de slag met ontspanningsoefeningen tijdens een yogasessie, leren hoe je jouw fiets aanpast aan je lichaam of op weg gezet worden met een work-out die je thuis kan doen? Onze beweegsessies helpen jou je fysieke (en mentale) gezondheid op peil te houden!

  Bekijk aanbod

  Powerbreaks

  Nu we weer massaal thuis werken, stijgt de behoefte om je energieniveau tijdens je werkdag op peil te houden, én even in verbinding te komen met je collega's. Dit is wat we met de "Powerbreaks" willen bereiken: korte en krachtige online oefensessies voor meer kracht, energie én verbinding!

  Bekijk aanbod

  Kookworkshops & demo's

  Je hebt wel een vaag idee wat gezonde voeding is, maar klopt dat wel met de werkelijkheid? En weet je ook waarom iets gezond is? Ken je het belang van gezonde vetten, bijvoorbeeld? Of het gezondheidsvoordeel van peulvruchten? En hoe maak je pakweg een gezonde snack? Je krijgt concrete kennis in onze kookdemo's of gaat écht aan de slag in één van onze kookworkshops!

  Bekijk aanbod

  Coaching

  Onze Springbok Health Coaches motiveren en enthousiasmeren jullie medewerkers om te werken rond bepaalde gezondheids- en welzijnsthema's. Dit kan via individuele coaching (Vitago), alsook onze ergocoaching at home.

  Bekijk aanbod

  Beweegchallenges

  Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, het draagt ook bij tot een goede sfeer onder collega’s. Samen streven naar hetzelfde doel brengt mensen dichter bij elkaar en geeft ze ook de mogelijkheid om elkaar buiten de werkcontext te leren kennen. Bovendien geef je je bedrijf een dynamische uitstraling wanneer je samen als sportief team naar buiten treedt.

  Bekijk aanbod

  Vitality Activatie Programma's

  Voor sommige uitdagingen heb je meer dan één sessie nodig. Bovendien is het ook fijn om steun te krijgen van lotgenoten die dezelfde spreekwoordelijke berg als jou op moeten. Een rookstop is er zo een, of beginnen met lopen. Voor dat soort uitdagingen organiseren we trajecten van een aantal weken.

  Bekijk aanbod

  Leiderschapsprogramma's

  Op regelmatige basis organiseren wij "Open Leiderschapsprogramma's" zoals "Zorg voor Zelfzorg", "Heart Centered Leadership" en het "Embrace Yourself" programma. Deze leiderschapsprogramma's organiseren wij ook in-company. We zorgen ervoor dat het programma aansluit qua leiderschap en stijl bij de behoefte van jouw organisatie en bij de fase waarin jouw organisatie zich verkeert.

  Bekijk aanbod

  Zin om te springen?