Health & Wellbeing Kompas

  Met het Health & Wellbeing Kompas krijg je een gestructureerde aanpak om je welzijnsbeleid op te zetten en verder te sturen. Je krijgt een welzijnsdashboard zodat je de vinger aan de pols kan houden in je organisatie en kan bijsturen waar nodig.

  Bekijk aanbod

  Company Scan

  Via de Company Scan krijg je een volledige scan van je gezondheids- en welzijnsbeleid en infrastructuur. Je voert een soort audit uit op je welzijnsbeleid in je organisatie. Na deze scan heb je een heel precies beeld van waar je organisatie staat en krijg je aangrijpingspunten om te optimaliseren. Echte preventie begint hier. Op die manier kunnen we een programma en een beleid op maat samenstellen dat hierop aansluit.

  Bekijk aanbod

  HowFit Analyse

  Via de HowFit Analyse ga je de noden en de behoeften van de medewerkers in kaart brengen. Alvorens aan de slag te gaan met een programma op lange termijn, is het wenselijk om de behoeften en de sterke en minder sterke punten in kaart te brengen. Op die manier weet je echt wat er leeft op de werkvloer en kan je een programma op maat samenstellen gedragen door de diverse afdelingen van de organisatie.

  Bekijk aanbod

  Facility Scan

  Deze werkplekanalyse brengt je werkplek in kaart in het kader van gezondheid en welzijn op het werk: in welke mate is de werkplek bevorderlijk voor de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers? We werken hiervoor met 5 bouwstenen: beweging, voeding, geest, omgeving en innovatie.

  Bekijk aanbod

  Ergonomische werkplekanalyse

  Wil je je werkplek ergonomisch verbeteren? Dan start je best vanuit een ergonomische werkplekanalyse. Onze ergonoom komt bij jullie organisatie langs en doet een rondgang langs de verschillende werkposten in directe interactie met de medewerkers. Productie en/of kantoormedewerkers krijgen persoonlijke uitleg en directe aanpassingen aan hun omgeving voor wat er onmiddellijk kan opgelost worden. Je krijgt ook specifieke facilitaire adviezen en richtlijnen naar gedragsveranderingen in een rapport die je op weg zetten naar een duurzaam resultaat.

  Bekijk aanbod

  Ad hoc consultancy

  Wil je hulp bij het opzetten en professionaliseren van je welzijnsbeleid? Dan doe je beroep op een professionele welzijnsconsultant. Bij Springbok Coaching ben je aan het goede adres, we delen onze expertise graag met jou.

  Bekijk aanbod

  Zin om te springen?